BIJBELCURSUS

Beste mensen,

Vorig jaar is er met plezier, voor 6 avonden, een samen lezen bijbel cursus gegeven. We zijn er toen in geslaagd voornamelijk de schrijver aan het woord te laten. Best lastig , met al onze vooringenomenheden maar het lukte heel aardig

Er was toen heel veel belangstelling. Dit willen we weer doen. Er kwam specifiek de vraag naar de vier evangeliën.

We  gaan dit voorbereiden en denken aan een inleiding, wanneer geschreven en een voorstelling maken van die tijd.

We gaan  snel beginnen met samen lezen wat er staat. Dit doen we op 5 avonden

in het parochiecentrum van de Franciscus Xaveriuskerk, Kwakerspad 3 in Enkhuizen.

De data zijn telkens op woensdagavond: 23 januari 2019 en 6, 13, 20 en 27 februari 2019 van 19.30 uur – 21.30 uur.

Al u belangstelling heeft kunt u zich opgeven bij ondergetekenden: pater Peelen sj of Dick Beemster of per e-mail via het secretariaat van de parochie Enkhuizen fxaverius@hetnet.nl

Het belooft weer net zo interessant te worden als de vorige keer. We hopen weer op veel aanmeldingen, maar 15 is de limiet.

Graag tot ziens in januari!

Pater Peter Peelen sj en Dick Beemster