Agenda data

Datum  Tijd
(uur)
 Wat Waar

Eerste zondag van de maand openstelling kerk in

Lutjebroek
   19 oktober    19:00

Kennismaking met nieuwe pastores in parochie Lutjebroek

Op zaterdagavond 19 oktober om 19.00 uur is er in de Nicolaas parochie in Lutjebroek een Eucharistieviering.

In deze viering In zullen kapelaan P. Piets, diaken J. Post en priesterstudent J. Acuña voorgaan en worden de nieuwe pastores voorgesteld aan de parochianen.

Na de viering kan ieder onder het genot van koffie of thee nader kennis maken met beide nieuwe pastores en napraten over de viering en/of met elkaar praten.

parochie Lutjebroek
   20 oktober    10:00

Kennismaking met nieuwe pastores in parochie Bovenkarspel

Op zondagmorgen 20 oktober om 10.00 uur is er een Eucharistieviering in de Martinus parochie in Bovenkarspel

parochie Bovenkarspel
  25 oktober   20:00

'Schoppenvrouw' vertelconcert van
Ekaterina Levental

Doopgezinde kerk
Enkhuizen
  27 oktober    10:00

Jaarlijkse regioviering, kennismaking met nieuwe pastores in de parochie Enkhuizen en afscheid pater Peelen

Op zondagmorgen 27 oktober om 10.00 uur is er een Eucharistieviering in de Franciscus Xaverius parochie in Enkhuizen

In deze viering In zullen kapelaan P. Piets, diaken J. Post en priesterstudent J. Acuña voorgaan en worden de nieuwe pastores voorgesteld aan de parochianen, tevens is dit ook het afscheid van pater Peter Peelen sj.

Na de viering kan ieder onder het genot van koffie of thee nader kennis maken met beide nieuwe pastores, afscheid nemen van pater Peelen en napraten over de viering en/of met elkaar praten.

Franciscus Xaverius parochie
   29 oktober     19:30    BIJZONDERE FILM   “Hier ben ik”     Dorpshuis
  het Twijver
  Venhuizen
 10 november   19:30  Taizéviering  Hoorn
   24 november    10:00

Kennismaking met nieuwe pastores in parochie Grootebroek

Op zondagmorgen 24 november om 10.00 uur is er een Eucharistieviering in de Johannes de Doper parochie in Grootebroek.

Johannes de Doper parochie

Klik op de blauwe tekst voor meer informatie