Regionale ondersteuning door pastor Wim Evers

Om de pastores en de groepen die voorgaan in vieringen in onze parochies te ondersteunen de komende periode, dit na het vertrek van kapelaan Pawel Banaszak, gaat vanaf de maand mei pastor Wim Evers voor in parochies binnen onze regio.

Emeritus pastor Wim Evers woont in Hoogkarspel. Voorheen was hij pastor bij justitie. Hij heeft zich spontaan gemeld bij pater Peter Peelen sj. en zijn hulp aangeboden daar waar nodig en gewenst is. Na een aantal prettige gesprekken met de pastores en de afgevaardigden van het regiobestuur, is afgesproken dat pastor Wim in onderling overleg wordt ingeroosterd daar waar nodig is.

Wij zijn blij met deze ondersteuning en wensen pastor Wim dan ook een inspirerende tijd toe.

Voor alle duidelijkheid: pastor Evers is géén vervanger van kapelaan Banaszak, hij ondersteunt de regio alleen door af en toe als invalkracht met vergoeding voor te gaan in vieringen.

Namens regio Westfriesland ZO!

Anne-Marie Brieffies, regiocoördinator

d.d. 14 mei 2018